Werving & selectie

Van Wieringen Solutions! begeleid de ondernemer bij zijn Werving en Selectie traject.

Met ruim 20 jaar ervaring op HRM gebied, zowel in de uitzendbranche als binnen het MKB, staat Van Wieringen Solutions! voor kwaliteit en een accurate werkwijze. Recruiten is meer dan een vacature plaatsen, meer dan een cv voorleggen, meer dan zomaar matchen. Recruiten is zoeken naar de mens achter het cv, competenties beoordelen en motivaties doorgronden en weerleggen. Het matchen gaat op kennis en op ervaring, maar ook op gevoel. Het gevoel te hebben de juiste persoon op de juiste plek te hebben, en dit dan bevestigd te krijgen in goede gesprekken, assessments en referenties...dat is waar Van Wieringen Solutions! voor staat.

Met een werkwijze die duidelijk onderscheidend is, maak ik het verschil. Zo is Van Wieringen Solutions! geen Werving&Selectiebureau waar de kandidaat middels een cv worden voorgesteld. Ik begeleid de ondernemer en ben onderdeel van het bedrijf als HRM adviseur.

Zo voer ik gesprekken met de kandidaten op locatie bij de klant, ben ik een sparringpartner voor de klant, help ik bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, maar ook bij een inwerkplan. Daarnaast verzorg ik evaluatiegesprekken met de nieuwe medewerkers. Kortom, ik doe er alles aan om een kandidaat nu enthousiast te laten beginnen, maar zorg er vooral voor dat dezelfde kandidaat er over drie jaar met nog net zoveel plezier aan het werk is. Door mee te werken aan een lager personeelsverloop binnen de organisatie, levert een samenwerking met Van Wieringen Solutions! direct rendement op. 

Dat zijn oplossingen waar ik voor sta!