HRM Solutions!

Ieder bedrijf heeft wel eens behoefte aan een frisse blik van buitenaf of specifieke kennis van een bepaald onderwerp. Op het gebied van personeelszaken voorziet Van Wieringen Solutions! in deze behoefte met HRM Solutions!

Door inzet van een externe HRM adviseur haalt u als bedrijf specifieke vakkennis in huis. Ik bied diverse advies- en begeleidingstrajecten voor bedrijven die zelf nog geen HRM adviseur in dienst hebben, of nog geen afdeling personeelszaken hebben omdat de omvang van het bedrijf daar nog niet om vraagt. Bij bedrijven met een kleine HRM afdeling is aanvullende kennis soms wenselijk en fungeer ik als extra sparringspartner voor de HRM adviseur van de onderneming.

Daarnaast ben ik TMA®Methode gecertificeerd waarmee ik assessments afneem met de wetenschappelijk gevalideerde TMA®Methode. Een beproefde testmethodiek dat hoofdzakelijk inzoomt op de persoonlijkheidskenmerken en gedragsvoorkeuren van mensen, om zodoende verwante drijfveren, talenten en competenties op objectieve wijze in kaart te brengen.

Mijn HRM Solutions! zijn gebaseerd op maatwerk. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek met tijd en aandacht voor een goede inventarisatie, ontvangt u een concreet stappenplan met bijbehorende offerte. Zo weet u direct waar u aan toe bent. 

Tot oplossingen komen doe je samen. Ik sta graag voor u klaar.