Wie is Patricia

Wie ben ik en waar sta ik voor?

De klant zo goed mogelijk bedienen. Dat staat bij Van Wieringen Solutions! sinds de oprichting door Patricia van Wieringen in 2012 voorop. 

 

In 2012 besloot ik mijn eigen onderneming op te zetten, na ruim 6 jaar HRM-ervaring op te hebben gedaan binnen het MKB en 9 jaar binnen het recruitment. Werving en selectie vormde ik om tot doelgericht advies op HRM-gebied, intensieve ondersteuning bij werving en selectietrajecten en het bieden van professioneel advies, in plaats van het verkopen van cv’s. Ik sta voor een transparante werkwijze zonder een hoge fee en breng W&S en HRM-advies samen.

Door nu te fungeren als HRM adviseur ben ik een sparringpartner van de ondernemer en voel ik mij betrokken bij mijn klanten, hun bedrijf en het personeel. Heel mooi om steeds onderdeel van het team te mogen zijn bij mijn klanten. De klant heeft verstand van zijn vak, daar is hij goed in en daardoor groeit zijn bedrijf. Dat is mooi om te zien. Dat moet hij kunnen blijven uitvoeren. Ik ontlast hem door personeelszaken over te nemen... dat is ook een vak, en daar ben ik toevallig goed in. 

Privé geniet ik van mijn fijne gezin bestaande uit mijn echtgenoot Richard en onze zoon Mike. Ontspanning vind ik door fanatiek te wielrennen en daarnaast draag ik graag mijn steentje bij aan de maatschappij. Zo zijn wij pleeggezin van KNGF-geleidehonden en ga ik regelmatig wielrenuitdagingen aan ter ondersteuning van goede doelen. Mijn mooiste ervaring? Viermaal de Alpe d’Huez beklimmen in 2015, non stop 500 km fietsen voor de HomeRide van het Ronald Mc Donald huis en de GFNY Gran Fondo van New York in 2018!