Over ons

Wie zijn wij en waar staan we voor?

De klant zo goed mogelijk bedienen. Dat staat bij Van Wieringen Solutions! sinds de oprichting door Patricia van Wieringen in 2012 voorop. Een doel dat nooit uit het oog wordt verloren en dat ook wordt nagestreefd door de professionele backoffice afdeling, bestaande uit Daniëlle Campfens, Petra Haanebrink en Mike van Wieringen. Een ijzersterk team dat samen met Patricia een optimale dienstverlening realiseert en klanten een uitgebreid pakket aan HR-diensten biedt.

Patricia van Wieringen

In 2012 besloot ik mijn eigen onderneming op te zetten, na ruim 6 jaar HR-ervaring op te hebben gedaan binnen het MKB en 9 jaar binnen het recruitment. Werving en selectie vormde ik om tot doelgericht advies op HRM-gebied, intensieve ondersteuning bij werving en selectietrajecten en het bieden van professioneel advies, in plaats van het verkopen van cv’s. Ik sta voor een transparante werkwijze zonder een hoge fee en breng W&S en HRM-advies samen.

Door nu te fungeren als HRM adviseur ben ik een sparringpartner van de ondernemer en voel ik mij betrokken bij mijn klanten, hun bedrijf en het personeel. Heel mooi om steeds onderdeel van het team te mogen zijn bij mijn klanten. De klant heeft verstand van zijn vak, daar is hij goed in en daardoor groeit zijn bedrijf. Dat is mooi om te zien. Dat moet hij kunnen blijven uitvoeren. Ik ontlast hem door personeelszaken over te nemen.. dat is ook een vak, en daar ben ik toevallig goed in. 

Privé geniet ik van mijn fijne gezin bestaande uit mijn echtgenoot Richard en onze zoon Mike. Ontspanning vind ik door fanatiek te wielrennen en daarnaast draag ik graag mijn steentje bij aan de maatschappij. Zo zijn wij pleeggezin van KNGF-geleidehonden en ga ik regelmatig wielrenuitdagingen aan ter ondersteuning van goede doelen. Mijn mooiste ervaring? Viermaal de Alpe d’Huez beklimmen in 2015!

 

Daniëlle Campfens

Als onderdeel van de backoffice voer ik een breed scala aan werkzaamheden uit. Zo zoek ik naar  de ideale kandidaat voor klanten en plaats ik vacatures, houd mij bezig met het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het registreren van ziekteverzuim en ondersteun Patricia waar nodig. Geen dag is hetzelfde en in combinatie met de fijne sfeer in ons kleinschalige team, maakt werken bij Van Wieringen Solutions! gevarieerd en leuk.

Jarenlang ben ik actief geweest als reisadviseur en was ik de schakel tussen klanten en hun ideale vakantie. Nu dien ik als schakel tussen klanten en (nieuwe) medewerkers. Ik luister ‘tussen de regels door’ en ben goed in het doorgronden van cv’s. Zo kom ik tot de beste resultaten!

Thuis geniet ik van mijn man en zonen, sport ik in de buitenlucht, teken en schilder ik én ik reis graag. Ik maak makkelijk contact met mensen en hoor regelmatig dat ik spontaan ben. Praten en luisteren gaan mij goed af en dat zijn ook op mijn werk fijne eigenschappen. Mijn mooiste ervaring? Mijn studiereizen naar Kenia, Amerika en Zweden. Een waar kado om dat te mogen doen voor je werk!

   

Petra Haanebrink

Sinds november 2016 werk ik bij Van Wieringen Solutions! als backoffice medewerker. Mijn 12,5 jaar ervaring als intercedente komt daarbij goed van pas, net zoals de kennis die ik heb opgedaan als medewerker personeelszaken. Omdat we hier niet werken als uitzendbureau, maar echt in dienst van de ondernemer, maakt het het werk uitdagender en uitgebreider. Na het maken van de match begint het werk pas écht. Dan houd ik mij bezig met het maken van een inwerkplan om de nieuwe medewerker écht goed van start te laten gaan. Vervolgens plan ik de evaluatie- en beoordelingsgesprekken voor Patricia en hou het personeelsdossier bij voor de ondernemer. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant en die te combineren met onze kennis, ontstaat er een win-win situatie. Dat maakt mijn werk afwisselend en interessant.

In mijn privéleven houd ik mij bezig met mijn gezin, sport ik regelmatig en ook koken is een hobby. Ik ben graag actief bezig en positief ingesteld. Ik zie mijzelf als een gevoelsmens, daardoor stel ik mij betrokken op. Thuis én bij Van Wieringen Solutions!

  
 

Mike van Wieringen

Tijdens mijn HAVO opleiding is mijn moeder gestart met Van Wieringen Solutions! Thuis kwam het bedrijf en de ontwikkelingen vaak ter sprake. Naarmate het drukker werd, was er meer hulp nodig en kon ik bijspringen om allerlei klussen uit handen te nemen. Stap voor stap heb ik mij het werk op HR- en recruitment gebied eigen gemaakt. Inmiddels ben ik bezig met een HBO studie Small business & Retailmanagement en was het voor mijn cv een goede stap om elders meer werkervaring op te doen. Ik ondersteun nu nog wanneer er echte pieken zijn en verwerk de boekhouding maandelijks. 

Naast mijn werk en studie sport ik graag en fanatiek en vind ik het leuk om met vrienden te ontspannen of iets nieuws te ondernemen. Mijn mooiste ervaring: Parachutespringen op Texel op mijn 18e verjaardag!